To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

PREUSMERITEV SEKUND
Zapri
Zapri
Zapri

NA POTI
VAŠIH ŽELJA

PRILAGODLJIVA NOTRANJOST
ZA VSO DRUŽINO

ZA
SPROŠČENO
VOŽNJO

500 LITROV PRTLJAŽNIKA ?
JE V NJEGOVIH DIMENZIJAH

            3,9 l/100KM EMISIJ
            ZA 101g  CO2/Km

DIZAJN

1500x646_C3Picasso_Design_1.jpg

Zaobljena in oglata oblika, moč in mikavnost, sodobnost in retro šarm, prostornost in tekoče linije: Citroën C3 Picasso je vreden svojega vzdevka "Space Box", saj mu je uspelo ta paradoksni naziv združiti in zdaj navdihuje z očarljivim in predrznim značajem.

NASMEŠKI ... OBLIKE

Prednji del

1500x646_C3Picasso_Design_2.jpg

Samozavesten in simpatičen prednji del vašega Citroëna C3 Picasso se od drugih loči po dnevnih lučeh z diodami LED. Mogočna osebnost z osvetljenim nasmeškom.

Zadnji del

1500x646_C3Picasso_Design_3.jpg

Zadnji del vašega Citroëna C3 Picasso je oglate oblike z zaobljeno končno obdelavo: lične linije, luči na zadnjem steklu in optimalna prostornina prtljažnika.

300x395_Barres.jpg

Strešni prtljažni drogovi iz aluminija

Strešni prtljažni drogovi iz aluminija Strešni drogovi so nujno potrebni, kadar morate prepeljati težek tovor ali velike predmete ...Primerni so za prevoz do 60 kg!

600x395_Eclairage.jpg

Osvetlitev zunanjih ogledal

Ob približevanju vozilu vam je na voljo lučka za osvetlitev pod zunanjimi ogledali, da boste tudi ponoči lažje našli ključavnico!

300x395_Jantes.jpg

Platišča

16- in 17-palčna lita platišča boda poskrbela za še bolj eleganten videz vašega Citroëna C3 Picasso.

ČRNA STREHA : DRZNE KOMBINACIJE!

Citroën C3 Picasso igra na karto dvobarvnih kombinacij. Pri izvedenki Exclusive je možno streho v črni barvi Perla Nera kombinirati z naslednjimi barvami karoserije: biserno bela, siva Aluminium, Karma in rdeča Rubi.
500x500_C3_Picasso_Bi-ton_v2.jpg

UDOBJE

C3_Picasso_bien_etre_V4.jpg

Priročen in eleganten Citroën C3 Picasso se je pri svoji prostornosti, barvah karoserije in kakovostnih materialih zgledoval po enoprostorskih vozilih in petvratnih limuzinah visokega razreda.

UŽITEK V VOŽNJI

1500x646_mannequin_C3_Picasso.jpg

Vidljivost, navigacijski sistem, nastavitev volana in prestavne ročice: potniški prostor namenjen užitkom v vožnji.

PROSTORNOST PROSTORA !

1500X646_tablette_C3_Picasspo.jpg

Citroën C3 Picasso ponuja najbolj prostorno notranjost v svojem razredu, pri tem pa je tudi dovolj kompakten, kadarkoli je treba. sproščen prostor na prednjih sedežih po zaslugi optimalne ureditve voznikovega mesta, izjemna širina v predelu komolcev na prednjih in zadnjih sedežih, veliko prostora na zadnjih sedežih zahvaljujoč tankim sedežem in ravnemu podu.

C3_Picasso_Toit_Pano-v2.jpg

LOFT Z RAZGLEDOM

Citroën C3 Picasso ponuja 4,5 m² zastekljenih površin za še več vidljivosti, svetlobe in občutkov v vožnji. Po zaslugi tridelnega vetrobranskega stekla vam Citroën C3 Picasso ponuja izredno stransko vidno polje. Podajte se na ceste širokih prostranstev in naj vam pri tem nič ne uide!

PRILAGAJA SE VAŠIM ŽELJAM!

Potniški prostor vašega Citroëna C3 Picasso lahko povsem prilagodite svojim željam:  zadnjo sedežno klop lahko povsem enostavno premaknete naprej in nazaj, preklopite v raven pod z enim samim gibom roke, po preklopu sovoznikovega sedeža pa vam nudi 2,41 metra nakladalne dolžine.

ODLAGALNA MESTA

Citroën C3 Picasso nudi v potniškem prostoru do 38 litrov odlagalnih površin in prtljažni prostor, ki se lahko poveča s 385 na 1506 litrov!

PRAKTIČNA TEHNOLOGIJA

1500x646_intelligence_techno_C3_Picasso.jpg

Tehnologija služi vaši varnosti. To je za Citroëna C3 Picasso absolutna prioriteta, kar dokazujeta optimizirana zgradba karoserije in kamera za pomoč pri vzvratni vožnji.

VSE ZA ENOSTAVNO VOŽNJO

80x80-citroen-c3-picasso-aide-stationnement.6181.71.jpg

Pomoč pri vzvratnem parkiranju vas opozarja na ovire, ki bi jih sicer spregledali. S tem je izvajanje manevrov v mestu veliko bolj enostavno. Svojega Citroëna C3 Picasso pa lahko opremite še s kamero za pomoč pri vzvratni vožnji, ki sliko v barvah samodejno predvaja na zaslonu navigacijskega sistema.

80x80-citroen-c3-picasso-camera-recul.6183.71.jpg

Kamera za pomoč pri vzvratni vožnji se vklopi, ko prestavite v vzvratno prestavo in vam med parkiranjem pomaga lažje izvesti manevre.

80x80-citroen-c3-picasso-regulateur.6185.71.jpg

Tempomat/omejevalnik hitrosti vozila vam zagotavlja povsem brezskrbno vožnjo. Tempomat ohranja stalno hitrost, ne da bi voznik moral pritiskati pedal za plin, omejevalnik hitrosti pa zagotavlja, da vozilo ne prekorači hitrosti, ki jo je nastavil voznik.

80x80-citroen-c3-picasso-essuie-vitre-auto.6187.71.jpg

S samodejnimi brisalniki stekla se boste lahko bolje osredotočili na dogajanje na cesti.

80x80-citroen-c3-picasso-allumage-impulsionnel.6189.71.jpg

Za vašega Citroëna C3 Picasso je serijsko na voljo impulzni vklop smernih kazalnikov s ciklom treh utripov. Voznik vklopi funkcijo z enim samim premikom ročice smerokazov.

TEHNOLOGIJA BLUEHDi

Novi motor BlueHDi združuje visoke zmogljivosti s še posebej nizko porabo goriva in znižanimi emisijami CO2 po zaslugi selektivne katalitične redukcije (SCR), nove tehnologije za zmanjšanje onesnaževanja dizelskih motorjev, ki odstrani 99,9 % trdnih delcev. Motor BlueHDi 100 S&S BVM Citroëna C3 Picasso se ponaša s porabo 3,9 l/100 km in emisijami CO2 v vrednosti 101 g/km.

MOTEURJI PURETECH

Za Citroëna C3 Picasso je na voljo motor PureTech 110 BVM (izbran za motor leta 2015), ki je opremljen z najnovejšimi razpoložljivimi tehnologijami za boljšo odzivnost in nadzorovano porabo goriva.
V primerjavi s predhodno generacijo ima vaš motor za 25 % nižjo porabo goriva in manj emisij CO2 (od 115 g/km dalje), pri tem pa je ohranil svoj živahen značaj!

Top