To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

PREUSMERITEV SEKUND
Zapri
Zapri
Zapri
Zapri
Zapri
Zapri

d

ODKRIJTE C4 CACTUS RIP CURL PREKO VIDEA

 

 

Citroën C4 Cactus Rip Curl je plod samoumevne združitve: srečanje tekočih linij in drznega značaja crossoverja C4 Cactus ter svobodnega duha Rip Curla. Dve blagovni znamki, ki sta v enaki meri navdušeni nad pustolovščinami! Oglejte si prednostne lastnosti vozila C4 Cactus Rip Curl na štirih video posnetkih, ki prikazujejo njegovo filozofijo, njegov dizajn, tehnologijo Grip Control in zaščite AirbumpⓇ.


DIZAJN

1500x646_design-v2.jpg

Crossover nove vrste, ki je vnesel svež veter v avtomobilski svet. Citroën C4 Cactus je naredil en korak naprej v svojem razvoju po zaslugi posebne serije, ki je nastala v sodelovanju med znamkama Citroën in Rip Curl. Ob združitvi z znamko Rip Curl, ki je skorajda sopomenka za deskanje že od leta 1969, je Citroën okrepil "športni" duh vozila C4 Cactus in se nam predstavlja v še bolj izrazni in radikalni izvedenki.

PUSTOLOVSKI VIDEZ

Kaj bi bil C4 Cactus brez zaščit Airbump®? Grafični in uporabni elementi, ki zaznamujejo osebnost avtomobila C4 Cactus in ščitijo njegovo karoserijo, so serijsko na voljo v črni barvi Black, za doplačilo pa so na razpolago še druge barve (Dune, Chocolate in Grey). Na zunanjih površinah pa poleg slavne zaščitne obloge iz termoplastičnega uretana (TPU) najdemo še nalepke Rip Curl, ki so bile zasnovane posebej za ta model. Na sliki je nalepka nameščena na prednjem blatniku.
597x507_Airbump.jpg

BARVITI DODATKI V NOTRANJOSTI

1500x646_C4_Cactus_interieu.jpg

Notranjost vozila C4 Cactus Rip Curl krasijo dodatki v energični in dinamični barvi Pulp Orange, ki so prefinjeno razporejeni v majhnih odmerkih.  Varnostni pasovi s temi barvitimi dodatki ustvarijo kontrast z oblazinjenjem sedežev v tkanini sive barve Mica Grey (serijsko) ali v kombinaciji usnja Black in tkanine Black (za doplačilo).

 

Isti barvni odtenek najdemo tudi na podu: preproge imajo okrasni šiv v barvi Pulp Orange in nalepko z logotipom znamke deskarske opreme.

DOBRO POČUTJE

1500x646_bien-être.jpg

Citroën C4 Cactus Rip Curl bo naredil vse, da bo vaše bivanje v vozilu povsem enostavno. Domiselno razporejena in vsem enostavno dostopna odlagalna mesta, navzven odprta in gostoljubna notranjost, panoramska steklena streha, strešni prtljažni drogovi: posebna serija je bogato opremljena, s čimer je enakovredna izvedenki 3. nivoja opreme "Shine" vozila C4 Cactus. Vabi vas na skupinsko druženje in v prijetno vzdušje, ki si ju lahko privoščite po končanem deskanju v ekstremnih razmerah!

597x597_C4_Cactus_toit_pano.jpg

VREMENSKA NAPOVED V ŽIVO PREK ZASTEKLJENE STREHE

Prek panoramske steklene strehe Citroëna C4 Cactus Rip Curl se boste lahko prepričali, ali so vremenske razmere ugodne za deskanje, ne da bi morali izstopiti iz vozila! Panoramska steklena streha, ki je na voljo serijsko, nudi visoko toplotno zaščito in izjemno velike dimenzije, skozi katere nenehno prepušča v potniški prostor filtrirano in prijetno svetlobo. Nič več ne bo neprijetnih učinkov previsoke vročine!

UPORABNA TEHNOLOGIJA

1500x646_techno_utile.jpg

Crossover je povzel glavno serijsko opremo izvedenke 3. nivoja "Shine" Citroëna C4 Cactus in se ponaša s številnimi tehnologijami, kot so pomoč pri vzvratnem parkiranju, samodejna klimatska naprava, vklop luči in samodejno delovanje brisalnikov vetrobranskega stekla, navigacijski sistem ali tempomat/omejevalnik hitrosti vozila. Odslej ne boste imeli več izgovorov: vso pozornost boste lahko osredotočili izključno na cesto!

GRIP CONTROL: ZA RAZLIČNE UŽITKE

Citroën C4 Cactus Rip Curl je opremljen s sistemom Grip Control, tehnologijo za izboljšano vlečna moč, ki se prilagaja danemu terenu (pesek, sneg, spolzek teren).

 

Ne glede na letni čas ali destinacijo lahko izkusite povsem nova doživetja v vožnji in to na povsem varen način po zaslugi sistema Grip Control ... Tehnologijo si oglejte na video posnetku!

597x597_C4_Cactus_Rip_Curl_Grip_Control.jpg

GRIP CONTROL V PETIH NAČINIH

STANDARD: za vožnjo po sončnih obmorskih cestah, gorskih ovinkih, prostranih avtocestah in avenijah v središču mesta …Ta način je namenjen običajnim pogojem z nizko pojavnostjo spodrsavanja. PESEK: za vožnjo do najlepših lokacij za deskanje … Ta način ohranja spodrsavanje obeh pogonskih prednjih koles hkrati in tako omogoča napredovanje na razrahljani podlagi. Na ta način preprečuje še, da bi se vozilo vkopalo. NEUTRJEN TEREN: za povsem brezskrbno vožnjo po vseh neutrjenih podlagah (blato, mokra trava, kolovoz). Ta način deluje kot diferencial z delno zaporo in poskrbi za speljevanje vozila v posebnih pogojih. SNEG: za vožnjo do najlepših zimskih smučarskih središč. Ta način prilagaja spodrsavanje vsakega pogonskega kolesa posebej razpoložljivemu oprijemu, kar poskrbi za brezskrbno in varno vožnjo po zasneženi cesti. ESP OFF: omogoča izklop sistema za elektronski nadzor stabilnosti ESP (aktiven do hitrosti 50 km/h).

KRALJ JADRANJA … IN PORABE!

1500x646_C4_Cactus_conso.jpg

Po zaslugi dizelskih motorjev BlueHDi 100 (S&S BVM Euro6) in bencinskih motorjev PureTech 110 (S&S BVM Euro6) je vožnja s Citroënom C4 Cactus Rip Curl umirjena in pa tudi bolj varčna. In kdo pravi, da manj goriva pomeni tudi manj emisij CO2.


To je nova generacija motorjev, ki jih Citroën nudi od konca leta 2013 in ki omogočajo drastično zmanjšanje emisij dušikovih oksidov (NOx) in emisij CO2 po zaslugi inovativne izpušne linije. Predajati se užitkom in hkrati ohraniti popoln razgled ni misija nemogoče!

 

 

Top