To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

PREUSMERITEV SEKUND
Zapri
Zapri
Zapri
1
2
3
4
5
PERSONALIZACIJA
airbump®
DOBRO POČUTJE
ZASLON
UČINKOVITOST
PREDNOSTI VOZILA C4 CACTUS
ZAČNITE!
ŠTEVILNA UJEMANJA
KAROSERIJA/AIRBUMP®
AIRBUMP®
SVETOVNA EKSKLUZIVNOST
DIZAJN IN TEHNOLOGIJA
ZAŠČITA PRED UDARCI
VOZIČEK
VRATA
NLP-ji
PANORAMSKA STREHA
SPROŠČUJOČ IN PRIJETEN
AMBIENT
VAM NUDI VEČ SVETLOBE!
VSE FUNKCIJE ZDRUŽENE NA
7" ZASLONU
S 7 GUMBI NA DOTIK
KLIMATSKA NAPRAVA
POMOČ PRI VOŽNJI
MULTIMEDIJSKE NAPRAVE
NAVIGACIJA
PARAMETRI
TELEFON
PORABA GORIVA
NADZOROVANA
,
9
9
9
9
9
9
LITROV NA 100 KM
EMISIJE CO2 OD 82 G/KM
PREIZKUSITE!
KONFIGURIRAJTE!

DIZAJN

PESTER IZBOR BARV

 

Za CITROËNA C4 Cactus je možno izbirati med številnimi kombinacijami barv karoserije in zaščit Airbump®. Na voljo so vam štiri barve zaščit Airbump® (Dune, Chocolate, Grey) in enajst barv karoserije.

IZBERITE SKLADNE BARVNE ODTENKE!

one tone oba 2

Če se odločate med kombinacijo Airbumpov in barve karoserije in si želite harmoničnih barv, potem je specialna serija C4 CACTUS ONETONE idealen za vas! Na voljo je v treh barvnih niansah: siva Shark, črna Obsidien in bela Perle Nacré.

 

DIZAJN

IDEALEN, DA PADE V OČI

CACTUS ONETONE

cactus one tone

V tej posebni seriji so vam na voljo vsi izdelki, ki bodo dodatno poudarili značaj vozila C4 Cactus in poskrbeli za še več udobja. Osnova te serije je nivo opreme Shine, kateremu so pridruženi naslednji izdelki (in še nekateri drugi):

 • strešni prtljažni drogovi črne barve + zunanja ogledala črne barve,
 • vstavek za zadnjo vogalno steno "OneTone" na črnem ozadju,
 • 17-palčna lita platišča CROSS
 • oblazinjenje v kombinaciji zrnatega usnja in tkanine (kombinacija notranjosti Stone Grey ali Habana Inside ali Purple Inside).

CACTUS WHITE

one tone w

V tej posebni seriji so vam na voljo vsi izdelki, ki bodo dodatno poudarili značaj vozila C4 Cactus in poskrbeli za še več udobja. Osnova te serije je nivo opreme Shine, kateremu so pridruženi naslednji izdelki (in še nekateri drugi):

 • strešni prtljažni drogovi bele barve + zunanja ogledala bele barve (izključno v biserno beli Perle Nacré),
 • vstavek za zadnjo vogalno steno "OneTone" na črnem ozadju,
 • 17-palčna lita platišča CROSS
 • oblazinjenje v kombinaciji zrnatega usnja in tkanine (kombinacija notranjosti Stone Grey, Habana Inside ali Purple Inside).

SVETLOBNI PODPIS

C4 Cactus - Signature lumineuse

Citroën C4 Cactus je crossover nove zvrsti z optimističnim dizajnom in tekočimi linijami. Prednji del vozila izstopa zaradi tehnološko dovršenih optičnih blokov z dnevnimi lučmi na diode LED, ki poudarjajo prednja žarometa.

Dvonivojske luči so postale zaščitni znak znamke CITROËN.

STREŠNI PRTLJAŽNI DROGOVI

747x322-Barres-toit.jpg

Svojo drzno osebnost Citroën C4 Cactus izraža tudi z zelo uporabnimi grafičnimi dodatki, kot so na primer zaščitne obloge Airbump® pa tudi strešni prtljažni drogovi! Ti stilski dodatki se v vseh razmerah izkažejo za zelo praktične.

MERE CITROËNA C4 CACTUS

mesures_CACTUS_1500x344.jpg

4,16 m dolžine, 2,60 m medosne razdalje (kot CITROËN C4): C4 Cactus je kompaktno vozilo, ki vam nudi rekordno veliko prostora v notranjosti in povsem novo raven udobja:

prijetna in prostorna notranjost,

 • velika prostornina prtljažnika (358 litrov),
  preklopna zadnja sedežna klop v razmerju 2/3-1/3*,
  optimalno znižana višina na 1,48 m, kar je v prid aerodinamičnosti,
  zmanjšan previs, zaradi česar so lahko kolesa na skrajnih štirih vogalih..


*Na voljo za doplačilo pri nivoju opreme Live in serijsko pri vseh ostalih nivojih.

DOBRO POČUTJE

1500x646_Bien_Etre_C4_Cactus.jpg

Vse za poenostavitev vašega bivanja v vozilu. Široka prednja sedeža, oblikovana kot prava zofa, priročno zasnovana in vsem enostavno dostopna odlagalna mesta, odprta in gostoljubna notranjost … C4 Cactus ima nadvse prijetno notranjost in je primeren za potovanja v družbi z mnogimi potniki.

597x400_effet_sofa-v2.jpg

KOT PRAVA ZOFA ... STE ZRAVEN?

Široki prednji sedeži Citroëna C4 Cactus so bili zasnovani po zgledu udobne zofe. Z enim samim ciljem: vaše udobje.

Široki in udobni sedeži so lahko prekriti s tkanino ali zrnatim usnjem, odvisno od izvedenke. Široki prednji sedeži Citroëna C4 Cactus so bili zasnovani po zgledu udobne zofe. Z enim samim ciljem: vaše udobje.

Torej, sprostite se in se podajte na vožnjo!

TOP BOX: PREDAL ZA DROBNARIJE V SLOGU POTOVALNEGA KOVČKA

 

Ali iščete neposredno dostopen predal pred sovoznikom, v zgornjem delu armaturne plošče? To je Top Box! Je zelo prostoren (8,2 litra) in v njem lahko na dosegu roke shranite vse osebne predmete.

Toit pano-v3.jpg

PANORAMSKA STREHA :
NAJ NOTRANJOST
PREPLAVI SVETLOBA!

Prek panoramske steklene strehe CITROËNA C4 Cactus se boste lahko prepričali, ali so vremenske razmere ugodne za deskanje, ne da bi morali izstopiti iz vozila!

Panoramska steklena streha, ki je na voljo serijsko, nudi visoko toplotno zaščito in izjemno velike dimenzije, skozi katere nenehno prepušča v potniški prostor filtrirano in prijetno svetlobo. Nič več ne bo neprijetnih učinkov previsoke vročine!

Obilo svetlobe, ki prodre v notranjost vozila C4 Cactus, poskrbi za še bolj prijetno vzdušje vseh potnikov.

SVET POTOVALNIH KOVČKOV

202126.jpg

Notranji ambient? Eleganten in umirjen obenem. Z dodatki v slogu kovčkov Citroën C4 Cactus pričara motiv potovanj.

BARVNA SKLADNOST NOTRANJOSTI

747x322-citroen-c4-cactus-confort-suspension.202128.jpg

Tri kombinacije notranjosti: kombinacija notranjosti Stone Grey, paket Purple Inside in paket Habana Inside. Za te kombinacije so značilne skladne harmonije barv po celotnem potniškem prostoru.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA

Tableau de bord C4 cactus inside

Citroën C4 Cactus se osredotoča na uporabne tehnologije, namenjene dobremu počutju in varnosti. Predvsem na tiste, ki jih vsakodnevno zares potrebujete, kot so sistemi za pomoč pri vožnji.  

597x457_tablette_tactile_2.jpg

VSI UKAZI
Z ENIM SAMIM KLIKOM
NA ZASLON NA DOTIK

100%o digitalno in 100% intuitivno. Vsi upravljalni gumbi Citroëna C4 Cactus so zbrani na enem samem zaslonu.

Opcijski 7-palčni zaslon na dotik v kombinaciji s sedmimi gumbi omogoča dostop do vseh uporabniških funkcij:

upravljanje različnih virov zvoka, navigacijski sistem (prikaz zemljevidov v ptičji perspektivi, prikaz vrednosti omejitve hitrosti in upoštevanju razmer v prometu), samodejna klimatska naprava in telefon (prostoročna funkcija s povezavo Bluetooth, dostop do imenika, prikaz fotografij stikov).

NOV MENJALNIK EAT 6

Mehko, tekoče in prožno prestavljanje! EAT 6 (Efficient Automatic Transmission 6) je šeststopenjski samodejni menjalnik nove generacije, zasnovan za še več užitkov v vožnji. Z vidika porabe je primerljiv z najboljšimi ročnimi menjalniki, ki so na voljo na trgu.


EAT6 zagotavlja optimalno razmerje porabe goriva in emisij, pri čemer pa ne zanemarja najpomembnejšega: absolutno udobje v vožnji. Manj tresljajev pri zaustavljenem vozilu, manj motečih hrupov in enostaven ponovni zagon prek sistema Stop&Start, ki je posebej prilagojen samodejnemu menjalniku. Otročje lahko!
1500x646_C4_Cactus_EAT6

TEHNOLOGIJE, KI OLAJŠAJO VSAKDANJIK

300x395_DNR_Easy_Push_C4_Cactus.jpg

Easy Push

Pri izvedenkah z robotiziranim ročnim menjalnikom ETG klasične prestavne ročice ni več, namesto nje vgrajen sistem "Easy Push". To poenostavljeno upravljanje zajema tri izbirne gumbe: D za vožnjo naprej, N za prosti tek in R za vzvratno vožnjo.

2017_magic_washC4 Cactus

AIRBAGI V STREHI

Varnostna blazina Airbag In Roof je svetovna novost in CITROËNOVA inovacija, s katero je bilo možno sovoznikovo varnostno blazino prestaviti na streho in hkrati zagotoviti iste varnostne funkcije.

300x395_Magic_Wash_C4_Cactus.jpg

MAGIC WASH

Pri sistemu Magic Wash so šobe za pranje stekel vgrajene neposredno v konice metlic brisalcev, vidljivost je tako nespremenjena, na pokrovu motornega prostora ne nastajajo več madeži, poraba tekočine za pranje stekel pa je za polovico manjša!

597x544_gripcontrol_2.jpg

GRIP CONTROL
5 NAČINOV

 • STANDARD : za vožnjo po sončnih obmorskih cestah, gorskih ovinkih, prostranih avtocestah in avenijah v središču mesta … Ta način je namenjen običajnim pogojem z nizko pojavnostjo spodrsavanja.

 • PESEK : za vožnjo do najlepših lokacij za deskanje … Ta način ohranja spodrsavanje obeh pogonskih prednjih koles hkrati in tako omogoča napredovanje na razrahljani podlagi. Na ta način preprečuje še, da bi se vozilo vkopalo.

 • NEUTRJEN TEREN : Pza povsem brezskrbno vožnjo po vseh neutrjenih podlagah (blato, mokra trava, kolovoz). Ta način deluje kot diferencial z delno zaporo in poskrbi za speljevanje vozila v posebnih pogojih.

 • SNEG : za vožnjo do najlepših zimskih smučarskih središč. Ta način prilagaja spodrsavanje vsakega pogonskega kolesa posebej razpoložljivemu oprijemu, kar poskrbi za brezskrbno in varno vožnjo po zasneženi cesti.

 • ESP OFF :omogoča izklop sistema za elektronski nadzor stabilnosti ESP (aktiven do hitrosti 50 km/h).
 • * Grip Control opcija na voljo samo na različici Citroën C4 Cactus Rip Curl.

  520x286_C4_Cactus_RipCurl-v2.jpg

  Odkrijte posebno serijo
  C4 Cactus Rip Curl

  Stremite po intenzivnih doživetjih in dodatni zabavi?

  Podajte se na cesto z vozilom C4 Cactus Rip Curl, posebno serijo modela C4 Cactus, ki je bil stilsko predelan v sodelovanju s slavno znamko jadralnih desk in opremljen s sistemom Grip Control. Z nalepkami na prednjem in zadnjem delu z motivom Rip Curl in 17-palčnimi platišči se CITROËN C4 Cactus Rip Curl prelevi v pravega pustolovca.

  SISTEMI ZA POMOČ PRI VOŽNJI: V VIDEO

  PARK ASSIST

  VZVRATNA KAMERA

  SISTEM ZA SPELJEVANJE V KLANEC

  ŽAROMETI ZA OSVETLITEV OVINKA

   

   

  Da se boste brez težav parkirali, sistem Park Assist samodejno zazna prosto parkirno mesto in vam pomaga, da parkirate svojega Citroën C4 Cactus. Vam ni potrebno drugega, kot samo dodajati plin ali stopiti na zavoro.

   

  Vsi upravljalni gumbi Citroëna C4 Cactus so zbrani na enem samem zaslonu. Serijski 7-palčni zaslon na dotik v kombinaciji s sedmimi gumbi omogoča dostop do vseh uporabniških funkcij z enim samim pritiskom. Ta enostaven, intuitiven in stoodstotno digitalen zaslon na dotik.


  1500x646_Camera_de_recul_C4Cactus

  Sistem za pomoč pri speljevanju na strmini samodejno zavira 2 sekundi in vam tako omogoči mirno speljevanje navkreber na strmini, večji od 3 %.

  demarrage-en-pente_C4_Cactus

  Žarometi za osvetlitev ovinka nudijo dodaten svetlobni snop na notranji strani ovinka ter tako izboljšajo vidljivost in varnost.

  MOTORJI

  DIZELSKI BLUEHDI

  BENCINSKI PURETECH

  .

  .

   

  Dizelski Motor BlueHDi 100 zaznamuje nov korak proti čistejšemu dizelskemu motorju z rekordno nizkimi emisijami CO2 (že od 82 g/km) in zmerno porabo (že od 3,1 l/100 km), ki jo ponuja dizelska različica BlueHDi 100 S&S BVM 82g Business).V skrbi za transparentnost CITROËN za vsa svoja vozila izvaja teste o porabi goriva v dejanskih voznih razmerah. Testiranja opravijo na cesti, ki zajema mestne, izvenmestne in avtocestne odseke.  Testirana vozila morajo opraviti relacijsko vožnjo v običajnih prometnih razmerah skupaj s potniki in prtljago.  Medtem mora biti vklopljena klimatska naprava ali gretje. Ceste vključujejo tudi neraven teren, ki predstavlja dejanske vozne razmere.

   

   

   

  .

  .

  Na voljo sta tudi trivaljni bencinski atmosferski motor PureTech VTi 82 z 1,2-litra prostornine in bencinski motor s kompresijskim polnjenjem PureTech e-THP 110 (izbran za motor leta 2015) s turbokompresorjem z neposrednim vbrizgavanjem in dvojno napravo za prestavljanje odmične gredi (VVT). V skrbi za transparentnost CITROËN za vsa svoja vozila izvaja teste o porabi goriva v dejanskih voznih razmerah. Testiranja opravijo na cesti, ki zajema mestne, izvenmestne in avtocestne odseke.  Testirana vozila morajo opraviti relacijsko vožnjo v običajnih prometnih razmerah skupaj s potniki in prtljago. Medtem mora biti vklopljena klimatska naprava ali gretje. Ceste vključujejo tudi neraven teren, ki predstavlja dejanske vozne razmere.   

      

   

  Dimenzije C4 Cactus

  c4 c mere

  Dolžina :4,16m
  Širina: 1,73 m
  Višina: 1,53 m
  Medosna razdalja: 2,60 m

  Top